Máte vztah ke stavebnictví i k lidem? Máme pro vás nabídku. Zaměstnanecký poměr s výhodami, jaké má živnostník. 

 

O co jde?

Jsme rodinná firma a věnujeme se developmentu chytrých a ekologických domů. Aktuálně stavíme další etapu bytového komplexu a hledáme “projektového manažera který ví”. Vaší prací bude žít s projektem od prvního výkopu až do zdárného předání klíčů. 

 

Co vám můžeme nabídnout?

Velkou odpovědnost - spojenou s odpovídajícím finančním ohodnocením a osobní svobodou. Nabízíme pracovní poměr s flexibilní pracovní dobou a svobodnou volbou místa práce. Můžete sedět s námi v kanceláři – a nebo taky ne. Je nám celkem jedno kdy a odkud práci odvedete, hlavní je aby byla na 100 %. 

 

Zároveň nečekáme, že budete znát a umět všechno. Zatím máme všechny kompetence “projektového manažera” rozdělené ve stávajícím týmu. Čím více toho budete ovládat, tím lépe - v tom ostatním vám dokážeme se vším pomoct, poradit a naučit. Na práci a odpovědnost zkrátka nebudete sami.

 

Pomůžeme a podpoříme vás nejen v pracovních otázkách. Jsme rodinná firma a za svými zaměstnanci stojíme. Chcete se vzdělávat? Potřebujete stabilní bydlení? Dobře víme, že s bezpečným zázemím jde práce mnohem lépe od ruky. 

 

Co po vás tedy budeme chtít?

V praxi budete mít na starost technické a organizační vedení celého projektu. Budete plánovat, co se kdy bude dělat a kdo to udělá. Coby stavební dozor budete hlídat kvalitu i termíny. Telefony budete zvedat dodavatelům i klientům toužícím po nadstandardní výbavě bytu – a s nimi budete jednat o tom, co, kdy a kde se v jejich bytě zařídí. Na starost budete mít i dodržení rozpočtu. 

 

Chtít po vás tedy budeme preciznost, zodpovědnost a férovost a otevřenou hlavu. Budeme po vás chtít empatii i asertivitu. Naplno využijeme vaše organizační a komunikační schopnosti. 

 

Zaujalo vás to? Pak zavolejte nebo napište. I kdybyste třeba nesplňovali všechno. Osobně se tyhle věci řeší mnohem lépe. Jo, a pokud zatím nejste volní, rádi si na vás počkáme. 

 

Ps: 

Jsme rodinná firma s “masarykovskou” mentalitou. Jsme fér, dodržujeme pravidla, vážíme si lidského života i životního prostředí. Pokud máte potřebu v životě i práci hledat různé kličky, rozumět si nebudeme.


NOHO s.r.o.