Zábavní centrum Fly Zone park v Hradci Králové nabízí pracovní pozici - obsluha baru na HPP. Pokud nechceš chodit do práce vystresovaná/ý, zda nad tebou bude šéf stát celý den nebo co si zase vymyslí, tahle práce je právě pro tebe. Tohle není totiž typická práce - u nás si tykáme - všichni, nemáme dresscode  a vše je u nás o dohodě a přátelském přístupu - jde přeci o místo v zábavním parku, ne kanceláří .Práce je na krátký a dlouhý týden 9-20. 

Hledáme někoho komunikativního, energického, usměvavého a spolehlivého. Někoho, kdo má týmového ducha a chce se do práce těšit . Je nezbytné umět i práci s pokladnou a chodit včas :)

Uvítáme zkušenosti v Latté Art  a předchozí zkušenosti za barem. Ovšem pokud člověk chce - jde vše, takže i nezkušení, mají u nás dveře otevřené. 

Nabízíme:

Dobré platové podmínky, osobní ohodnocení, bonusy za práci navíc, proplacené přesčasy, firemní rekreační  meetingy, volné vstupy do Fly Zone, slevu na občerstvení v místním baru a partu lidí, na které se můžeš spolehnout za každé okolnosti.

Životopisy zasílejte na kristyna.paulickova@fly-zone.cz. Budeme se těšit! :)


Fly zone park s.r.o.